❤️ När? 4:e-5:e maj
❤️Var? Hjortsbergagården i Natursköna Småland
❤️ Entré: 1 dag 60 kr. 2 dagar 100 kr. Kontant betalning. 

❤️ Gratis entré för barn under 13 år i vuxens sällskap. 


Välkommen till årets bästa mässa för Medveten Hälsa, Kropp, Själ och Hjärta!  ❤️

Lördag kl 10-17 samt söndag kl 10-16  är mässan öppen för dig som besökare.  Här finner du ett stort antal fantastiska föreläsare och utställare som representerar och erbjuder flera olika tjänster och produkter. Du kan bl a prova på olika behandlingar som Clear Balance,  kraniosakral osteopati, reflexologi-strykningsterapi, emotion-code, healing, Ayurveda och taktilamassage. Det finns också olika frekvensbehandlingar, lära om hälsokost, näring, örtterapi och mätning av kroppens energisystem. Du kan prova HRV-andning som får din andning i samstämmighet med dina hjärtslag.  

 Tarot kort, böcker, handgjorda smycken, rökelser, vindspel, drakar, änglar, Lemurien kristaller, chakrastenar, (stenar), hälso- och hudvårdsprodukter,  essentiella oljor mm kommer att finnas till försäljning. Det kommer att finnas olika metoder för vägledning där du kan få änglabudskap,  chakrabalansering, drömtolkning, chakrareading, numerologi,  medial vägledning,  spirituell hypnos, prova på soundhealing med klangskålar, guidade meditationer och vara med på Rapéceremonier och mycket mer.

 Artisten och låtskrivaren Sandra Andersson, Sence By Sandra, sjunger med sin änglalika röst och föreläser om konsten att leva Hjärtsmart.

Bland alla utställare finner du bl a Üte Kruger från Active Health. Üte representerar läkarmottagningen för aktiva människor. På Active Health fokuseras på FÖREBYGGANDE ÅTGÄRDER för att skydda din hälsa och förbättra din livskvalitet. Vem har inte som mål att åldras hälsosamt och aktivt?

Lördagen håller det spiritualistiska mediumet JILL ELAINE "LIGHTSOUL" PETERSSON, tidigare känd från TV och Det Okända, en storseans där nära och kära från andra sidan får komma fram och lämna sina budskap till några av er. Jill kommer även att göra psykometri med några av er.   

Den mångfacetterade föreläsaren och Hampabonden DAVID APPELGREN   håller en föreläsning om hampans intressanta och magiska egenskaper och han säljer sin CBD-olja under dagen. På lördagskvällen kommer David att hålla en workshop, Liberated Heart . Workshopen kan du vara med på om du bokar dig innan. OBS! BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER! 

Under söndagen har vi förmånen att gästas av den optimistiskt kärleksfulla livsnjutaren, livscoach och författaren som berör på djupet DANIEL MENDOZA, grundare till Good News Magazine. Missa inte när han berättar om sin otroliga resa som flyktingbarn och livet som kantats av extremt våld, övergrepp och mörker men han fångar ändå upp med viktiga bitar av hopp, framtidstro och massa kärlek, en resa om att aldrig ge upp utan följa sitt hjärta och tar oss från mörker till ljus.

Långt uppe från norr kommer den glada och humoristiska Wake-up artisten, Tree Wisperer och författaren SVEN-ALEX TRYGG och An-dei som gör kanaliserade QA. Hans Community, The Awakenig Love Tribe är en trygg och genuin gemenskap för personer som delar sin passion för andlig tillväxt och personlig transformation. Sven-Alex håller även workshop med Rapéceremonier i sin Tippis.

Alla föreläsare och utställare har intressanta ämnen och nu har du möjlighet att träffa dem. Ge dig själv denna helg med dessa härliga människor och energier som bidrar till god hälsa och gott välbefinnande!  DET UNIKA MED MÄSSAN är att vi inte bara erbjuder mäss-delen under dagtid. Vi erbjuder även ett VIP-paket för dig som vill anlända redan fredag kväll och delta på kvällsarrangemangen som vi arrangerar utöver mässdelen.  I VIP-paketet ingår entré till mässan, deltagande på kvällsaktiviteter fredag och lördag,  frukost och gemensam kvällsmiddag. VIP-paketet innebär att du kan spendera hela helgen i magiska energier, få nya vänner och nya verktyg för din personliga utveckling.  För att boka ditt VIP-paket här --> klicka här

Under hela helgen finns LOKSTALLET CATERING på plats med café så du kan avnjuta en god lunch eller ta en härlig fika. Här serveras kaffe, te, kaka, dricka,  baguetter, sallad, vegetarisk soppa samt ev. ytterligare något varmt alternativ som lasagne eller pasta. Lokstallets motto är "enkel mat tillagad från grunden av de bästa råvarorna, god service och förmånliga priser.

Då vi inte kan garantera 100%  mobiltäckning i området så ta med kontanter. Entré och vissa föreläsningar betalas kontant i ankomstkassan. 

Varmt välkommen!  

❤️