❤️ Sandra MC Andersson, Artistnamn Sence By Sandra ❤️

Sandra erbjuder en specialtjänst under denna mässhelg I MÅN AV TID med vägledning från hennes gedigna kanal av änglar och mästare, men vill betona att ALLA är m
ästare över sitt eget liv! Hon vill bara se sig som ett språkrör mellan era guider och hon spår inte eller ger inga personliga råd, utan hon är endast en kanal. 

Sandra har sedan barnsben varit medial och har vigt sitt liv åt att vara en vägledande medmänniska i detta liv och har ett gediget nätverk av änglar & guider med sig på sin resa. Hon har dock valt att inte arbeta som medium utan använder sina gåvor mer till hjälp vid krissituationer i det vardagliga livet. Däremot har hon en stor användning av sina mediala färdigheter när det kommer till sitt terapeutyrke för att hjälpa sina klienter igenom svåra förträngda trauman.  

Sandra är även sångerska, musiker och låtskrivare. Hon skriver och gör egen musik, både pop, mantra och egenskriven frekvensmusik & själsläknings musik.  

Sandra skriver musik till bröllop, begravningar och olika event så passa på att haffa henne om du har något event du vill anlita Sandra till där hon skriver passande text och musik, just för dig/er! 

Under mässan kommer Sandra att finnas för samtal om friskvård, rehabilitering och traumahantering. Sandra erbjuder egengjorda/laddade smycken, framför allt lemurien kristaller som hon brinner extra mycket för pga hennes koppling till denna plats. 

Hon säljer även chakrastenar och vackra smycken med Indisk design m.m. – allt laddas personligen till dig om så önskas. 

Sandra har även ett tajt samarbete med Ayurveda specialisten, Lars Olsson, lakshmi.se så hon arbetar idag även med Ayurvedisk massage och produkter från Italienska Lakshmi. Ren Ekologisk och vegansk hudvård! 

Så missa inte att prova på hennes och kollegan Ylva Nilsson´s Ayurvediska intuitiva massage med healing på mässan!   


Här kan du höra lite av Sandras musik.  https://open.spotify.com/artist/ 


Hon kommer även sjunga på mässan i sin föreläsning som kommer mer eller mindre vara helt kanaliserad, för att förmedla det som är menat där och då till er. Föreläsning- Tillbaka till hjärtat- ett medvetet val att leva hjärtsmart.