Medverkande på mässa i Hjortsberga 4:e och 5 maj

Arrangör:
❤️ Charlotte Johansson 

Charlotte har alltid jobbat med människor. Charlotte vill ge till varje människa en möjlighet att förändra välbefinnandet till det bättre. Att genom behandling stärka förmågan av sin egen läkningsprocess ur ett holistiskt perspektiv. Hon jobbar som undersköterska samt driver HelAnde Kraft med naturlig näring, Taktil massage, cert. Hypnotisör, Healing- och Regressionsterapeut, djurkommunikatör och kanaliserar budskap.
www.juiceplus.se

Arrangör:
❤️Wictoria Persson

Wictoria har arbetat som terapeutiskt medium i många år. Nu är Wictoria mer verksam som grundare, skapare och utbildar i energibehandlingen Clear Balance. Metoden är inte bara en behandling utan en del av ett större koncept som ger varje människa ultimata förutsättningar för att skapa ett bra liv. Wictoria har också tidigare arrangerat flera stora hälsomässor under namnet LoveLight både i Malmö och Växjö. www.clearbalance.se


Utställare:  
❤️ Sven-Alex Trygg och An-Dei 

Uppe från norr kommer den glada och humoristiska Wake-up artisten, Tree Wisperer och författaren Sven-Alex Trygg och An-dei som gör kanaliserade QA.  Hans Community, The Awakenig Love Tribe är en trygg och genuin gemenskap för personer som delar sin passion för andlig tillväxt och personlig transformation. Han håller workshop med Rapéceremoni i Tippis under helgen. 
https://awakeninglovetribe.org


Storseans och psykometri Lördag:
❤️Jill Elaine Pettersson

Vi har den stora glädjen att välkomna det Internationellt certifierade och spiritualistiska mediet Jill Elaine ”lightsoul” Petersson, tidigare känd från Tv och programmet Det Okända. Hon kommer hålla en storseans där besökare från andra sidan får komma fram och lämna viktiga budskap till sina nära och kära. Därefter kommer Jill att fortsätta med psykometri.
Jill kommer även att erbjuda privata sittningar under helgen.
www.lightsoul.se

Föreläsare och författare Söndag: 

❤️ Daniel Mendoza

Vi har förmånen att ha den optimistiskt kärleksfulla livsnjutaren, livscoach och författaren som berör på djupet Daniel Mendoza, grundare till Good News Magazine. Han kommer att föreläsa om sin otroliga resa som flyktingbarn och livet som kantats av extremt våld, övergrepp och mörker men han fångar ändå upp med viktiga bitar av hopp, framtidstro och massa kärlek, en resa om att aldrig ge upp utan följa sitt hjärta och tar oss från mörker till ljus.   
https://www.danielmendoza.se

Föreläsning Lördag:
❤️ Hampabonden David Appelgren

Vi har den ständigt researchande och mångfacetterade föreläsaren och Hampabonden från Omberg David Appelgren. Han föreläser här om hampans många magiska egenskaper och säljer CBD-olja. På lördagskvällen kommer David att hålla en workshop, Liberated Heart <3.  
https://www.facebook.com/david.appelgren

Utställare:
❤️ Jeanette Bladh. Naturlig Form

Sitter man fast med något som blockerar i sitt liv. Då kommer du åt ditt undermedvetna genom hypnos och tillsammans frigör vi det som sitter som en broms för ditt liv ska blomstra och flöda bättre. http://naturligform.com

Utställare:
❤️ Sigridur Thordadottir

1. En föreläsning om medberoende och destruktiva relationer samt vägen till läkning med hjälp av ICT Terapi; förändrande samtal
som ger snabba, djupgående och bestående förändringar. Möjlighet att ställa frågor i slutet av föreläsningen.
2. Möjlighet att, köpa behandlingspaket där du köper 2 x 90 min energisamtal/terapi och får ytterligare en 90 min på köpet.
Pris; 2700kr (Värde 4050kr)
3. Köpa en 45 min konsultation som betalas och bokad på plats för att genomföras via telefon, via zoom eller på plats i Växjö någon av de kommande två veckorna. Pris 275kr
www.thordardottir.net
Utställare:
❤️ Ullis. Buddha Lotus

Försäljning av spirituella verktyg i olika former. Stenar, drömfångare, smycken, vindspel, rökelser, tarot/orakelkort mm. www.buddhalotus72.com

Utställare:
❤️ Therese Sahlström

Therese är fristående hudvårdskonsult och gör hudanalys vad som passar din hudtyp, gör make up. Theres jobbar även som medium och medial vägledare, husrensning, seans, privata sittningar med andekontakt. www.therese.sahlstrom@marykay.se

Utställare:
❤️ Andrea Sahlström

Medium och healer som kanaliserar budskap och ger spirituell vägledning. Utför seanser, husrensning och balansering.
http://www.Therese.sahlstrom@marykay.se

Utställare:
❤️ Irene Elvingsson, Irenes Energirum

Hej! Jag heter Iréne Elvingsson och driver Irenesenergirum. Jag jobbar med Själarna på våran jord och Själarna i den osynliga Världen. Mitt uppdrag är att kanalisera ner till dej, information, budskap och helande läkande Energier till dej. Energierna använder mej som en kanal. www.irenesenergirum.se

Utställare:
'❤️ Sara Weimers. Clear Balance

Under dagen kommer vi att erbjuda korta behandlingar med Clear Balance. Clear Balance är en energibehandling där ingen energi tillförs till klienten. Vårt arbete är att vara kanaler till energin och neutralisera belastande frekvenser som du inte längre behöver bära med dig.  www.clearbalance.se/sara.weimers

Utställare:
❤️Ann-Charlotte Sköld. Clear Balance

Under dagen kommer vi att erbjuda korta behandlingar med Clear Balance. Clear Balance är en energibehandling där ingen energi tillförs till klienten. Vårt arbete är att vara kanaler till energin och neutralisera belastande frekvenser som du inte längre behöver bära med dig.
www.clearbalance.se/ann-charlotte.sköld
Utställare:
❤️ Michael Jonasson. Clear Balance

Under dagen kommer vi att erbjuda korta behandlingar med Clear Balance. Clear Balance är en energibehandling där ingen energi tillförs till klienten. Vårt arbete är att vara kanaler till energin och neutralisera belastande frekvenser som du inte längre behöver bära med dig.
www.clearbalance.se/michael.jonasson

Utställare:
❤️ Eva Stjernqvist. 

Eva erbjuder Clear Balance i kombination med massage. Under tiden Eva masserar och arbetar med att få loss spänningar och blockeringar, tar Clear Balance hand om det som frigörs och neutraliserar det. Den här kombinationen ger ett enastående resultat! 
www.clearbalance.se/eva.stjernqvist

Utställare:
❤️Jimmy  Pettersson

Quantum laddat energiglas för vattenrening,
balansering av chakran, negativa energier och strålning. Smycken som utöver ovan nämnt ges en valfri intention som hjälper bäraren. Säljer egentillverkat elektro kolloidalt silver samt en egentillverkad hudolja. Har utvecklat en energi bädd som bland annat öppnar upp och balanserar dina chakran. Den får besökarna prova i 10minuter på mässan. Brinner för detta av hela min själ och hjärta ❤️ välkomna till en upplevelse. Ser fram mot denna helgen. Att träffa alla fina vackra själar ❤️✨

Utställare: 
❤️ Maria Norrman

Under dagen kommer jag tillsammans med mina kollegor att erbjuda korta behandlingar med Clear Balance. Clear Balance är en energibehandling där ingen energi tillförs till klienten. Vårt arbete är att vara kanaler till energin och neutralisera belastande frekvenser som du inte längre behöver bära med dig.https://www.clearbalance.se/marianorrman


Utställare:
❤️Jessica Atterlöf.
Insight - inre & yttre utveckling.

Erbjuder en Emotion Code session där du frigör instängda känslor som kan orsaka obalanser och blockeringar i den fysiska och mentala kroppen. Jag kommer även erbjuda fina mässerbjudanden på Body Code och Belief Code.
http://insightutveckling.se


Utställare:
❤️Birgit Tangen

Healing kortlek med tillhörande bok på svenska. Rymmer naturen och själens visdom,chakra systemet och våran energikroppar.
Högvibrerande kanaliserad budskap som ger öppningar för att komma i kontakt med den ovillkorliga kärleken och hjärtas styrka.
https://www.facebook.com/groups/
Utställare:
❤️Karen Säter

Healing kortlek med tillhörande bok på svenska. Rymmer naturen och själens visdom,chakra systemet och våran energikroppar.
Högvibrerande kanaliserad budskap som ger öppningar för att komma i kontakt med den ovillkorliga kärleken och hjärtas styrka.
https://www.facebook.com/groups/

Ayurveda Hälsorådgivare
utbildare för  Lakshmi Sweden.
❤️Lars Olsson

Lakshmi, som verkat i 35 år inom sektorn för naturlig hudvård och wellness, kommer från en djup passion för Österlandet och den urgamla visdomen Ayurveda. Lakshmi's kombinerar kunskapen från Ayurveda, naturmedicin, aromaterapi med den senaste tekniken inom avancerad kosmetiska tillverkning.
Lakshmi Projektet föddes under en Ayurveda kurs i Indien; Linda och Franco blev imponerade av den djupa, balanserande och holistiska kunskap inom Ayurveda. I Indien fick dom idén att använda denna visdom inom skönhetssektorn i västvärlden.
Välkommen att prova Lakshmi produkter i vår monter.
Är du terapeut? Vi söker återförsäljare som vill arbeta med holistisk hud- & kroppsvård. 

Lars Olsson
www.lakshmi.se

Utställare:
❤️Sandra MC Andersson, 
ArtistnamnSence By Sandra. 

Helhetskonsult för hälsa, body-mind-soul-spirit.  Sandra är Stress och Friskvårdsterapeut och jobbar med livsstilsförändring, traumahantering och coaching enskilt eller i grupp. 

Sandra är även sångerska, musiker och låtskrivare. Hon skriver och gör egen musik, både pop, mantra och egenskriven frekvensmusik & själsläknings musik.  

Under mässan kommer Sandra att finnas för samtal om friskvård, rehabilitering och traumahantering. Sandra erbjuder egengjorda/laddade smycken, framför allt lemurien kristaller som hon brinner extra mycket för pga hennes koppling till denna plats. Hon säljer även chakrastenar och vackra smycken med Indisk design m.m. – allt laddas personligen till dig om så önskas. 

Hon erbjuder även specialtjänst under denna helg I MÅN AV TID... Läs mer här: Sence By Sandra.

Lyssna på hennes musik här: https://open.spotify.com/artist/Utställare:
❤️Ylva Nilsson

Ayurvedisk massage med intuitiv healing, Schaman, healing och tarot. 

Utställare:
❤️Åsa Norenius

Gamla trauman skapar rädslor som gör att du bygger murar runt dig. Hyposyntes och Soul Manifestation Coaching är mjuka men kraftfulla terapier som hjälper dig se vem du är innerst inne, bakom de hinder du satt upp för att skydda dig själv. Juice Plus+ är supernäring för kroppen. Kapslar, bars, shake, uplift. Kommer finnas provsmak av bl.a bars och tuggisar.
http://www.dinkalla.se


Utställare: 
❤️Tania Heredia
Frequency for body and soul

Erbjuder behandling under mässan frekvensmedicin, Su jok, Dr bach blomstermedicin, Shiatsu massage. Kommer att finnas orgoniter koppar smycken, massagering och pinne.

Utställare:
❤️Ewas Hälsokälla

Ett stort urval av olika produkter, t ex orakelkort, tarotkort, tarotböcker, kristallböcker, runor, runböcker, pendlar pendelböcker.http://ewashalsokalla.dinstudio.se/17/20/startsida/

Utställare:
❤️Nellie Andersson, Amorinas

Sitter du fast och vill ha lite guidning framåt, eller vill du veta vad andevärlden vill säga till dig? Jag vägleder dig med hjälp av min intuition, kort och/eller andevärlden. www.amorinasmedium.se

Utställare: 
❤️Ann-Charlotte Standert. 
Zoryas Helhetshälsa

Erbjuder Kraniosakral och Osteopati behandling, numerologi och information om Munay-Ki.
www.zoryas.sehttp://www.zoryas.se

Utställare: 
❤️Wenche Wolter. Zorayas Helhetshälsa

Erbjuder Numerologi, information om Munay-ki.
www.zoryas.se


Utställare:
❤️Caroline Gustafsson
Balans av Kropp & Själ

Diplomerad Kinesiolog, som specificerat sig på att hjälpa människan att frigöra emotionella blockeringar som hindrar kroppen att hålla sig frisk. Med muskeltest tar jag fram vilka blockeringar som finns och lösgör dem med bl.a Bach-droppar, Chakra-droppar och Inner-child - droppar.
Jag hjälper människan att bli centrerad i kroppen så att energi, blodcirkulation och lymfvätska kan cirkulera fritt och hjälper kroppen till självläkning.
På mässan testar jag fram och säljer individuellt anpassade droppar för inre läkning.
http://www.balansavkroppochsjal.se/
Utställare:
❤️ Elisabeth Wetterlind.
Tidapraktiken

Erbjuder en ögonöppnande möjlighet av att få återkoppling på hur dina andetag kan styra hjärta-hjärna och njurar in i harmoni - så kallad HRV-andning. Möjlighet finns även att ställa frågor om Kraniosakral terapi samt Sorgbearbetningsmetoden™.
Under söndagen hålls en föreläsning av mig, kallad ”Låt kroppen dra före”.
Om en ny era av kroppsmedvetenhet och -kunskap som utmanar samtidens hälsoråd om motion, sömn, kost, hjärnstark och acceptans för att alls kunna må bra. Få ett nytt och användbart perspektiv på din kropp!
http://tidapraktiken.se

Utställare:
❤️ Carina Liljengren.
Megineterapeut

Forever Living produkter. Medhjälpare till Malin Johansson. 

Utställare:
❤️ Ute Krüger. Active Health

Active Health - Läkarmottagningen för aktiva människor.
Vem har inte målet att åldras hälsosamt och aktivt?
På Active Health fokuseras på förebyggande åtgärder och personligt ansvar för att skydda din hälsa och förbättra din livskvalitet. Vi känner igen obalanser i din kropp och ger dig råd och stöd för att balansera dem med målet att leva ett hälsosamt och aktivt liv. Vi på Active Health ser fram emot att hjälpa dig att behålla din hälsa!

Läkarmottagningen har startats i år av Ute Krüger. Hon är specialistläkare i patologi och har jobbat på sjukhuset i mer än 25 år. År 2020 har hon upptäckt att den läkarkonsten hon hade lärt sig inte är hela sanningen. Under de senaste åren har hon vidareutbildat sig och vill nu istället för att diagnostisera sjukdomar jobba i förebyggande syfte, alltså innan en sjukdom ens kan manifestera sig. http://www.active-health.se

Utställare:
❤️Malin Johansson. Malins Livskraft

Jag har arbetat med Forevers produkter i över 20 år, vilket gör att jag har många erfarenheter att dela med mig om, om produkterna. De flesta av produkterna har en bas av Aloe Vera. Sortimentet består av kosttillskott, träning, hud- och hårvård . Aloe Vera har älskats i årtusenden för sina fantastiska egenskaper. Idag används Aloe Vera-produkter både utvärtes och invärtes för att må bättre och se bättre ut. En nyhet i sortimentet är vårt populära Marina Collagen i juice form.
Kom till mitt bord och få en skön nackmassage med vår nya Cooling Lotion.
https://thealoeveraco.shop/GSXisr0r
Utställare:
❤️ Ulf Frisell

Uffe är socialpsykolog med 19 år i yrket.
I mer än 25 år har han skapat cirklar och workshops, kring kommunikation och sammanhang och hur vi kan kan komma i kontakt med vår inre kraft. Uffe har valt att kombinera sina kunskaper och erfarenheter från psykiatrin/socialpsykiatrin med det han lärt sig från den amerikanska ursprungsbefolkningen. Hans mission i livet är att påminna människor om sin egen unika kraft och att det inte finns något vi inte kan göra...tillsammans.

Uffe arbetar bla med  sessioner i Co-counselling, som är en samtalsmetod för att släppa vårt bagage från det förflutna, ett sätt att läka gamla sår och lösa upp trauman. Uffe erbjuder även Inspirations-coaching och håller kurser, bland annat Circlelife, som bygger på vad han lärt av Manitonquat - MedicinStory, under tolv års tid. 
Ulf och An-Dei erbjuder kursen,
Embrace the mystery - Lär dig att navigera i förändringens tid.  https://www.facebook.com/uffe.frisell

Utställare:
❤️ Lotta Torgnysson

Prova på Pride iTera Care Terahertz frekvensbehandling. Bokningar som görs under mässan ger 20% rabatt. http://halsobalansen.nuUtställare:
❤️ Ann-Sofi Braun
Hälsokraft Växjö

Ett axplock ur butikens sortiment kommer att finnas till försäljning: Vattenreningskannor + filter, matcha, ceremoniel kakao, Matea + bombilla, Magnesium, zink, B-vitaminer, D-vitamin, naturliga hudvårdsprodukter. 
 Ann-Sofi kommer även att informera om att de utför hårmineralanalyser. http://halsokraft.se


Utställare: 
❤️ Tinnice Teodora

Örtiga vibes i form av naturliga produkter tillverkade av örter, bla tinkturer, salvor, dofter , te.

 

Utställare:
❤️Katarina Lundgren

Hyposyntes och Soul Manifestation Coaching är mjuka men kraftfulla terapier där du som klient får uppleva orsaken till dina tankar och känslor som begränsar ditt liv. Med nya insikter och ökad medvetenhet kan du förändra ditt liv. Klangmassage ger en djupavslappning för både kropp och sinne.
http://samklangforhelhet.se

Utställare: 
❤️ Greenleaves Andersson

Under dessa dagar kommer jag att erbjuda 20 minuters sessioner i Spirituell Healing, Drömtolkning, Medial Coachning och djurkommunikation, tidsbokning via lista.
Jag håller en föreläsning om Drömmar och hur du kan tolka din dröm genom att betrakta symbolerna i drömmen. Jag berättar även om Drömterapi och hur en Drömgrupp fungerar.
Föreläsningen avslutas med en kort meditation.
http://www.greenleaves.se


Utställare:
❤️ Helena Almqvist
Reflexologi 3D

Reflexologi 3D hjälper din kropp och ditt sinne till självläkning på ett mjukt, tillitsfullt och behagligt sätt. Prova på Zonterapi fot/ansikte/hand, strykningsterapi, HLT eller öronakupressur.
http://reflexologi3d.se

Utställare:
❤️Susanne Karlsson
Livshjulet Naturlig Hälsa/Hälsokraft Sölvesborg

Som Megineterapeut arbetar jag med hela människan - Fysiskt, psykiskt, andligt och mentalt, samt med naturmedicin och näring. Jag brinner för naturliga vägar till hälsa och framförallt kvinnohälsa ligger mig varmt om hjärtat. På mässan erbjuder jag megineteer och ceremoniell cacao till försäljning samt en stunds avkoppling med sittande ryggmassage där jag blandar indisk huvudmassage med Megine, aku/triggerpunkter och healing. alt. en Xin Ping session. I mån av tid kommer det ev vara möjligt att prova på Xin Ping i grupp och jag berättar gärna om Runvandring och nya kurser som öppnas upp framöver. Jag står tillsammans med min kollega Ann-Sofie Braun Hälsokraft Växjö.Och vi ser fram emot att få hjälpa dig på olika sätt med din hälsa.
http://www.livshjulet.seUtställare: 
❤️ Francisc Nagy-Björn

Musiker och tonsättare med över 50 års erfarenhet, samt yogalärare med över 20 års erfarenhet. Under lördagen har du möjlighet att prova på dessa kvartkristall skålar som har många fysiska egenskaper; de utvecklar, omvandlar och överför energi. De är mäktiga verktyg eftersom de överför ljudvågorna oerhört intensivt, mycket bättre än metallskålar. De är stämda på 432Hz, vilken är den mänskliga kroppens frekvens. Våra kroppar har en komplex struktur, vilket gör att när man jobbar med ljud, det kan ha en djupgående avslappnande och helande effekt på organ, vävnader och celler, såväl som blodcirkulationen och det endokrina systemet.  Att hela med ljud är den äldsta formen av helande. Ljud terapi omfattar många olika metoder och härstammar från flera urgamla kulturer och traditioner. Att musik och ljud påverkar oss på olika sätt, det vet vi alla. Enligt vetenskapen så är allt uppbyggt av energi, vibrationer och rytmer.  Liksom all massa har sin energifrekvens så har också alla kroppens organ det, sin egen "ton". Om det uppstår obalans i kroppen så kan tonen i kroppen bli "falsk". Den kan ge blockeringar som kan orsaka ett sämre hälsotillstånd.  Ljudet påverkar oss inte bara fysiskt utan även psykiskt, känslomässigt och själsligt eftersom allt hänger samman i en helhet. Ljudets frekvens kan liknas vid djupgående energimassage på atomnivå, som akupunktur med ljud (inom alopatmedicin används ljudvågor till exempel vid ultraljud eller för behandling av njursten.) Kristallskålarna alstrar en vibrationsfrekvens som skapar ett energifält, med kapaciteten att påverka och omvandla till det bättre ett utrymme, en person, vatten osv. Denna vibration är så intensiv, att den har potentialen att hela på flera olika plan. 
https://anandayogakarlskrona.se/ 
https://anandayogakarlskrona.se/event Utställare:
❤️  Jörgen Larsson, Slagruteman

Jörgen erbjuder följande under mässdagarna: 
  • Avläsning av samlade frekvenser i kroppen. Med hjälp av denna slagruteteknik får du information om vilka störande frekvenser som du påverkas av i din sovplats (Detta görs direkt på plats under mässdagarna.) Vattenådror, currylinjer, hartmanlinjer, Sexkantsfönster och leylinjer är exempel på störande frekvenser som påverkar vår hälsa och vårt välbefinnande. 

  • Visning av olika slagruteredskap och hur de kan användas. 

  • Du erbjuds möjligheten att anmäla dig till en slagrutegrundkurs. 

  • Information om Svenska slagruteförbundet med möjlighet att bli medlem. 

  • Du erbjuds möjlighet att boka hembesök för att inventera och ta bort störande frekvenser i din sovplats och bostad. Lokstallet, catering

Under hela helgen finns LOKSTALLET CATERING på plats med café så du kan avnjuta en god lunch eller ta en härlig fika. Här serveras kaffe, te, kaka, dricka,  baguetter, sallad, vegetarisk soppa samt ev. ytterligare något varmt alternativ som lasagne eller pasta. Lokstallets motto är "enkel mat tillagad från grunden av de bästa råvarorna, god service och förmånliga priser.