Anmälan senast 26/4


Ankomst fredag kväll
Entré lördag och söndag. 100 kr
Boende i 4-bäddsrum med tvättställ. 375 kr x 2750 kr
Frukost lördag och söndag. 90 kr x 2180 kr
Middagsbuffé fredag och lördag. 425 kr
Meditation med David Appelgren, Liberated Heart200 kr
Valfri föreläsning/seans/workshop 200 kr
Summa för hela helgen1855 kr
VIP-rabatt- 333 kr
Ditt pris
1522 kr

VIP-paket

Vi erbjuder ett begränsat antal VIP-paket till årets bästa mässa! Anslut fredag kväll och delta hela helgen. OBS! Det är endast som VIP-deltagare du kan övernatta, delta på evenemangen fredag och lördag kväll samt äta frukost och middag tillsammans med utställarna. Kommer du med tåg till Alvesta så erbjuder vi upphämtning  (fredag) och avlämning (söndag) till en kostnad av 100 kr t/r.

Fredagskvällen är planerad med att vi går till dukat bord för en gemensam middag och därefter blir det en mysig stund utomhus. Vi tänder elden nere vid sjön och låter Sandra Andersson, artist och låtskrivare med sin vackra änglalika röst sjunga och sen tar Shamanen Ylva Nilsson med oss på en magisk trumresa. Ni som har trummor tar gärna med dem så trummar vi in denna fantastiska helg tillsammans och avslutar sen kvällen.


På lördagskvällen är det planerat för en lugn och skön workshop Liberated Heart ❤️ tillsammans med David Appelgren som genom olika meditationer och övningar hjälper oss att vara mer hjärtcentrerad, lär oss lyssna in mer och lita på vårt hjärtas visdom som befriar ditt hjärta. Därefter avslutar vi kvällen med en gemensam middag och mingel.  På lördagskvällen är det planerat för en lugn och skön workshop Liberated Heart ❤️ tillsammans med David Appelgren som genom olika meditationer och övningar hjälper oss att vara mer hjärtcentrerad, lär oss lyssna in mer och lita på vårt hjärtas visdom som befriar ditt hjärta. Därefter avslutar vi kvällen med en gemensam middag och mingel.

Under hela helgen finns LOKSTALLET CATERING på plats med café så du kan avnjuta en god lunch eller ta en härlig fika. Här serveras kaffe, te, kaka, dricka,  baguetter, sallad, vegetarisk soppa samt ev. ytterligare något varmt alternativ som lasagne eller pasta. Lokstallets motto är "enkel mat tillagad från grunden av de bästa råvarorna, god service och förmånliga priser.  

FYLL I FORMULÄRET NEDAN FÖR ATT BESTÄLLA DITT PAKET

* Ange din e-postadress
* Förnamn och efternamn
* Telefonnummer
* Antal VIP-biljetter
* Upphämtning och avlämning i Alvesta. Kryssruta Ja och Nej.                                         * Övrigt meddelande: Här skriver du i t ex matintoleranser eller särskild kost.


Gör din beställning här