Medveten Värmande Retreat - 2025

Medveten resa "till och med värme"

Detta är en unik resa vi erbjuder för dig som söker personlig utveckling, förändring, avkoppling, hjälp och stöttning i att lösa upp blockeringar i din kropp, fysiskt, mentalt och emotionell. I en härlig miljö och varm gemenskap. 

Denna resa på 14 dagar går till ett spännande land med behagligt klimat och vacker natur. Men den största resa är den vi ger oss in i, det är resan inåt.           Via dina känslor navigerar vi in till hjärtats kraft och till dina svar.

"Målet är att verkligen inse att vi alla är våra skapare av våra egna liv."

Vi är fyra terapeuter som har strålat samman för att skapa och genomföra denna resa. Vi brinner alla för att vägleda medmänniskor till välmående och med våra olika kompetenser och erfarenheter är Du i trygga händer för Din resa .

Vi utgår från varje individs bästa och bygger ett personligt program med aktiviteter i grupp såsom Yoga, rörelseträning coachning i energi och medvetenhet och vandringar , joggingturer , meditationer. Det kommer även ingå personliga coachingsamtal, behandlingar i olika typer av massage, reflexologi och fohow och i clearbalance. Du deltar i de aktiviteter du önskar.    Tid för bad, njuta och bara vara i solen kommer det också ges utrymme till.

Kosten som vi erbjuder är en varierad ren kost som vi gärna njuter av i gemenskap.

Livet är till för att upplevas!

Låt oss göra denna resa tillsammans.

Wictoria Persson, Huvudansvarig för Clear Balance, Energiprofessor, Coach, Medium.

Michael Jonasson, Clear Balance terapeut, magiker med stark intuition som alltid prickar rätt.

Jenny Olsson, Clear Balance terapeut, yogainstruktör, massör mm med breda kunskaper inom den fysiska anatomin. 

Maria Norrman, Clear Balance terapeut, Medicinsk massageterapeut, Reflexolog.


Intresserad? Lämna din email så återkopplar vi!